Esküvőfotózás

Márton Tünde

Esküvőfotózás

A jó fotós képes kihozni belőletek a legjobbat, amit hosszú évek múltán is szívesen nézegethettek az albumban. Az esküvői sorozat elmeséli a történeteteket és megörökíti az életre szóló pillanatokat. Szakképzett, hivatásos esküvői fotósként ennek megvalósítására vállalkozom! Ha tetszik a képi világom, és megtaláljátok a számotokra megfelelő esküvői szolgáltatáscsomagot, kérjetek ajánlatot a formon keresztül én pedig mielőbb felveszem Veletek a kapcsolatot!

További információkért görgess lejebb!

Ha tetszik a képi világom és szeretnétek, hogy belőletek is kihozzam a legszebb oldalatokat a Nagy Napon, válasszátok ki a megfelelő esküvőfotós csomagot és kérjetek ajánlatot!

További információk lentebb!

válaszd ki a nektek megfelelőt

Esküvői fotózás csomagok

Micro csomag

Ha kicsi esküvőtök lesz és szűk családi körben ünnepeltek, de fontos számotokra, hogy erről a számotokra különleges eseményről kiemelkedően szép fotóitok legyenek, akkor válasszátok a Micro csomagot. Veletek leszek a szertartás(ok)on, fotózom a gratuláció pillanatait, elkészítem a csoportos fotókat, és az esküvő napján a páros fotózásra is sor kerül. A csomag 3 óra rendelkezésre állást biztosít.

A Micro csomag tartalma:

♦  3 óra egybefüggő rendelkezésre állás
♦  Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
♦  Csoportos képek elkészítése
♦  Páros (kreatív) fotózás az esküvő napján
♦  Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 2-3 héttel online tárhelyen
♦  Minimum 200 db utómunkázott digitális kép
♦  Zenés slideshow
♦  50% kedvezmény a jegyes fotózás árából

Az ár tartalmazza az útiköltséget!
Extra rendelkezésre állás: 25 000 Ft/óra

A Micro csomag ára
149 000 Ft

Classic csomag

A Nagy Nap legfontosabb pillanatainak megörökítése 6 órás egybefüggő rendelkezésre állás során. Ideális választás, ha a szertartásokon készült képek és a kreatív fotók mellé szeretnétek a készülődésről vagy a vacsora eseményeiről is emlékeket. A 6 órát úgy használjátok ki, ahogyan szeretnétek, és legkésőbb 22 óráig állok rendelkezésetekre!

A Classic csomag tartalma:

♦  6 óra egybefüggő rendelkezésre állás
♦  Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
♦  Csoportos képek elkészítése
♦  Páros (kreatív) fotózás az esküvő napján
♦  A vacsora eseményeinek fotózása legkésőbb 22 óráig vagy …
♦  …előkészületek fotózása
♦  Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 3-4 héttel online tárhelyen
♦  Minimum 500 db utómunkázott digitális kép
♦  50 db 10×15 cm-es papírkép
♦  1 db egyedi, gravírozott fa díszdoboz
♦  Zenés slideshow
♦  50% kedvezmény a jegyes fotózás árából
♦  Másodfotós igény szerint (+ 80 000 Ft)
♦  Videós igény szerint (+ 115 000 Ft)

Az ár tartalmazza az útiköltséget!
Extra rendelkezésre állás: 25 000 Ft/óra/fő

A Classic csomag ára
229 000 Ft

Royal csomag

A teljes nap eseményeinek megörökítése képeken. 12 órás rendelkezésre állás, fotózás az öltözködéstől kezdve legkésőbb hajnali 1-ig. Minden eseménynél jelen leszek és olyan pillanatokat is lencsevégre kapok a vacsora és a party során, amiket Ti nem tudtatok átélni, mert éppen mással foglalkoztatok.

A Royal csomag tartalma:

♦  12 óra egybefüggő rendelkezésre állás
♦  Öltözködés, készülődés fotózása
♦  Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
♦  Csoportos képek elkészítése
♦  Rövid páros (kreatív) fotózás az esküvő napján
♦  Külön napi páros (kreatív) fotózás
♦  Vacsora és party eseményeinek fotózása hajnali 1-ig
♦  Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 4-6 héttel online tárhelyen
♦  Minimum 800 db utómunkázott digitális kép
♦  100 db 10×15 cm-es papírkép
♦  1 db egyedi, gravírozott fa díszdoboz + pendrive
♦  Zenés slideshow
♦  Ajándék jegyes fotózás Budapesten
♦  Másodfotós igény szerint (+ 120 000 Ft)
♦  Videós igény szerint (+ 155 000 Ft)

– Az ár tartalmazza az útiköltséget az esküvő napjára!
– Az esküvőhöz kapcsolódó egyéb fotózások esetén az útiköltség 100 Ft/km. (Budapest határától oda-vissza úttal számolva.)
– Extra rendelkezésre állás: 25 000 Ft/óra/fő

A Royal csomag ára
339 000 Ft

Csak szertartás?

Ha nem terveztek hetedhét országra szóló lagzit, de megörökítenétek a fontos pillanatokat, akkor kérjetek egyedi ajánlatot!

Külön napi kreatív

Kissé zsúfolt a Nagy Nap? Vagy esetleg más helyszínen szeretnétek tartani a kreatív fotózást? Nem gond, időzítsük másik napra!

Második fotós

Több szem többet lát! Ha különböző perspektívából szeretnétek viszont látni a legszebb pillanataitokat, akkor éljetek a két fotós lehetőségével!

Retus!

Hogy kihozzam a maximumot, MINDEN képet utómunkázva adok át! Nyers képeket nem adok le!

Díszdoboz

Ha szeretitek az igényes megoldásokat, az egyedi, gravírozott fa díszdoboz biztosan elnyeri tetszéseteket!

Fotókönyv

Szeretitek a kézzel fogható dolgokat? Lehetőségetek van minőségi fotókönyvet kérni, amit a legszebb képekből szerkesztek!

Amit fontos tudnotok, hogy amennyiben engem tiszteltek meg azzal, hogy esküvőtök megörökítését rám bízzátok, akkor a jegyes fotózást jelentős kedvezménnyel, vagy akár ajándékba adom. Nektek remek dekoráció vagy köszönetajándék, esetleg vetítés készíthető a jegyes fotózás anyagából, ami pedig nekem is fontos, hogy a jegyes fotózás egyfajta főpróbaként is funkcionál az esküvő előtt. Ti oldottabban fogtok egy ismerős kamerája előtt mozogni, én pedig tudni fogom, mi áll jól nektek, mi az, amit ki tudok és ki szeretnék hozni a közös munkából.

nem találtad meg amit kerestél?

Kérj személyre szabott ajánlatot

Gyakran ismételt kérdések:

Nem kötelező, de erősen ajánlott. Különösen akkor, ha nehezebben oldódik fel a pár valamelyik tagja, vagy ha bármikor is gondolta valamelyikőtök, hogy ő nem fotogén és nem lehet róla jó képeket készíteni. A jegyesfotózás erre általában rácáfol, és az esküvői fotózáson ez a nyomás lekerül a párok válláról. További előnye, hogy a Nagy napon már ismeritek a stílusomat, tudni fogjátok, hogy milyen hangulatban fog telni a fotózás. Már láttatok magatokról általam készített képeket, és tudjátok, mit és hogyan érdemes tennetek, és nem megy el az értékes idő a beállításokkal. További jegyesfotózással kapcsolatos kérdéseitekre a Jegyesfotózás menüpont alatt kaphattok választ.

Erre több lehetőség is van. Az esküvő előtt, az esküvő napján, vagy az esküvő után is lehet kreatívozni. Ha valamilyen különleges elképzelésetek van pl helyszín tekintetében, akkor célszerű a külön napi kreatív fotózást választani. Ha az esküvő menetrendjébe belefér kb 40-60 percnyi fotózás a naplemente előtti 2-3 órában, és elég, ha a közelben készül néhány közös fotó, amit majd ki tudtok tenni a falra, akkor semmi akadálya nincs az esküvő napján elkészíteni a páros fotóitokat. Csábítónak hangzik a szertartások előtt „letudni” a fotózást, azonban én inkább alacsonyabb napállás mellett javasolnám a kreatív fotózást. Nyáron a déli órákban embert próbáló feladat lehet egyáltalán megmaradni a szabadban, nem még pózolni és bejárni egy nagyobb helyszínt. A fények közel sem ideálisak egy fotózáshoz, túl erősek, az árnyékok pedig túl sötétek, ráadásul napfény vagy árnyék foltok lesznek a ruhán vagy rosszabb esetben az arcokon. Senkinek nem jó igazán… Ha úgy érzitek, hogy az esküvő napján nem fér bele a neplemente előtti órákba a közös képek elkészítése, akkor inkább válasszatok külön napi kreatív fotózást.

Ez nagyon sokmindentől függ, főként a rendelkezésre állási időtől, a násznép nagyságától és habitusától, az események, történések számától, a kreatívra szánt időtől, a helyszín(ek)től…. Van-e plusz fotós… Az összes jól sikerült képet átadom, sorozatokból általában 3-5 képes sorozatokat kaptok.
A Boglárka csomagban kb 120-200 db, a Dália csomagban kb 250-400 db, a Hortenzia csomagban pedig kb 500-600 db kép kerül átadásra. A fentiek függvényében ez kicsivel lehet kevesebb, vagy akár sokkal több is, ezek csak irányadó számok.

Nem. A képeket feldolgozás előtt leválogatom és az összes jól sikerült képet utómunkázva, korrekciókkal ellátva adom át a pároknak. Digitális negatívokat, úgynevezett RAW fájlokat készítek a fotózások során, melyeket nem adok át a megrendelőimnek. A fotózás mint művészet a kép elkattintása után a kép feldolgozását, utómunkázását is magában foglalja, így alkot egy kerek egészet a szolgáltatás, amit megrendelsz tőlem.

Igen, a szerzői jogokról szóló törvény értelmében a szerző megjelölése kötelező.

A szerzői jogi törvény értelmében nem. A szerzőnek joga van az általa létrehozott mű egységének védelmére. A mű átdolgozásához a szerző engedélye szükséges.

Szerződést módosítunk, keresünk új időpontot. Minden változást rögzítünk a módosításban. Ha nem találunk mindkét félnek megfelelő új időpontot, akkor a foglalót más tipusú, pl családi, karácsonyi, portré fotózásra felhasználhatjátok.